Brittiläinen turisti, jolle on määrätty sakkoja vuokrauksen jälkeen, juuttui hiekkaan Kamala Beachillä

Phuket-

A Brittituristi Phuketissa kohtasi matkasuunnitelmissaan odottamattoman kiertotien, kun hänen vuokra-maastoautonsa joutui Kamala Beachin hiekkaan. 26-vuotias, jonka henkilöllisyyttä viranomaiset ovat salassa, navigoi rankkasadessa aiemmin päivällä tyttöystävänsä kanssa heidän matkansa jälkeen Krabista Kamalaan.

Huono sää oli tehnyt tiestä petollisen, mikä on johtanut ajoneuvon hallinnan menettämiseen ja sen seurauksena jäämiseen hiekkaan.

Tapaus, joka tapahtui yöllä 22. huhtikuuta, sai Kamalan poliisin puuttumaan asiaan seuraavana aamuna sen jälkeen, kun he saivat ilmoituksen Kamalan julkisessa puistossa olevasta katumaastosta. Kuljettajan onnettomuudesta seurasi 4,000 XNUMX bahtin sakko huolimattomasta ajamisesta, koska hänen katsottiin ajaneen polkua ilman perusteltua syytä, vaarantaen muiden loukkaantumisen ja omaisuuden vahingoittamisen.

Lisäksi Krabista kotoisin oleva autovuokraamo piti Britannian kansalaista vastuussa onnettomuudesta ja vaati 20,000 XNUMX bahtin korvausta. Vuokranantajan nimi oli poliisin salassa.

Tämä tapahtuma toimii varoituksena matkailijoille paikallisten ajomääräysten noudattamisesta, erityisesti epäsuotuisissa sääolosuhteissa, välttääkseen samanlaisia ​​ahdinkoa ja taloudellisia vastuita.

Aiheeseen liittyviä artikkeleita:

Thaimaalainen kuljettaja sai 1,000 XNUMX bahtin sakon, kun hän ajoi sedanilla Kamala Beachillä.

Ulkomaalainen mies jäi kiinni virusvideolle ajamassa moottoripyörällä Kamala Beachillä.

Äskettäisessä laajaa huolta herättäneessä tapahtumassa verkkoon ilmestyi video, jossa katumaasturi kilpailee piittaamattomasti Baan Kai Beachillä Pha Nganin saarella Surat Thanissa.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.