Thaimaa alkaa hiljainen matkailukausi: teollisuus kohtaa haasteita Songkranin jälkeen, toivot lepäävät kiinalaisilla vierailijoilla

Kansallinen-

22. huhtikuuta 2024 Sisdivachr Cheewarrattanaporn, Thaimaan matkatoimistojen liiton (ATTA) puheenjohtaja, paljasti julkisesti, että Thaimaa on virallisesti siirtymässä hiljaiseen sesonkiin. Thaimaan matkailuyritykset saattavat kamppailla vähän saapuvien matkailijoiden kanssa Songkranin lomien jälkeen.

Heti Songkran-juhlien jälkeen Thaimaa siirtyi virallisesti hiljaiseen sesonkiin, kuten se tekee joka vuosi. Sisdivachrin mukaan monet matkailuun liittyvät yritykset saattavat joutua pitämään liiketoimintansa hengissä ja vastaamaan turistien kysyntään vaihtoehtoisella matkailulla.

Tämä oli matkailualan luonne, joka ei muuttunut viimeisen vuosikymmenen aikana. Hiljainen kausi aiheutti länsi-, itä- ja eurooppalaisten matkailijoiden määrän asteittaista laskua. Kiinalaisten arvioitiin kuitenkin vierailevan Thaimaassa, koska Thaimaan ja Kiinan välillä oli tällä hetkellä viisumivapaus, Sisdivachr sanoi.

Lisäksi taiwanilaiset ja intialaiset kävijät pysyivät yleensä vahvoina sesonkiajan ulkopuolella.

Huolimatta World Songkran Festival 2024 -tapahtumista Thaimaassa, Thaimaassa vierailevien kiinalaisten turistien määrä oli Sisdivachrin mukaan huomattavan alhainen, koska lentoliput olivat kalliita.

Sisdivachr lisäsi lisäksi, että Thaimaassa vierailevien kiinalaisten turistien trendi oli keskimäärin noin 20,000 22,000 - 4 2024 henkilöä päivittäin, mitä pidettiin hyvänä tuloksena. Jos luku säilytettäisiin vuoden 8 neljänteen vuosineljännekseen asti, se todennäköisesti saavuttaisi Thaimaan matkailuviranomaisen (TAT) asettaman XNUMX miljoonan kiinalaisen tavoitteen vuoden loppuun mennessä.

Nykyinen tilanne on vakaa Israelin ja Iranin välisen Lähi-idän konfliktin suhteen. Jos sotaalue kuitenkin syttyy uudeksi sodaksi, se vaikuttaisi ehdottomasti maailmantalouteen ja vastaavasti Thaimaan matkailutalouteen, Sisdivachr sanoi.

Tämä artikkeli ilmestyi alun perin sisarsivustollamme The Pattaya Newsissa.

Tilaa
Kittisak Phalaharn
Kittisakilla on intohimo lähtemiseen, oli se kuinka kovaa tahansa, hän matkustaa seikkailunhaluisella tyylillä. Mitä tulee hänen kiinnostukseensa fantasiaan, dekkarigenret romaaneissa ja urheilutieteen kirjoissa ovat osa hänen sieluaan. Hän työskentelee Pattaya Newsille uusimpana kirjoittajana.