Kiinteistö: Kunnostettu baari ja ravintola saatavilla Patongissa

🍹 Phuket – Remontoitu baari ja ravintola Patongin sydämessä Bangla Roadilla. Nelikerroksinen rakennus, jossa 100 neliömetriä jokaisessa kerroksessa. Täysin varusteltu, erilliset baarit, ammattikeittiö ja tehokas myynninhallintaohjelmisto. Omista kannattava toimipaikka Patongin vilkkaassa ympäristössä! 🌟

Lisää: tiedot TÄÄLTÄ.

Ota yhteyttä Siam Business Brokers, ei The Phuket Express, saadaksesi lisätietoja.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN-median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta. Hänen taustansa on HR and Operations ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta jo vuosikymmenen ajan. Hän on asunut Pattayalla noin yhdeksän vuotta päätoimisena asukkaana, tunnetaan paikallisesti hyvin ja on vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinat lähetä sähköpostia [sähköposti suojattu] Tietoja meistä: https://thephuketexpress.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thephuketexpress.com/contact-us/