Ranskalainen pidätettiin baarissa Pha Nganin saarella, koska hänen epäillään myyneen ekstaasia ja kokaiinia turisteille

Surat Thani -

Ranskalainen pidätettiin baarissa Pha Ngan -saarella Surat Thanissa, koska hänen epäillään myyneen ekstaasia ja kokaiinia turisteille.

Koh Pha Nganin poliisi kertoi Phuket Expressille, että aiemmin tällä viikolla he pidättivät epäillyn, joka oli vain herra Ilan, 41, Ranskan kansalainen, baarissa, joka sijaitsee Baan Tain osa-alueella, Koh Pha Nganin alueella.

Häneltä takavarikoitiin paljastamattomia määriä ekstaasia ja kokaiinia. Hänet vietiin Koh Pha Nganin poliisiasemalle syytteeseen luokan 1 (ecstasy) ja luokan 2 huumeiden (kokaiini) laittomasta hallussapidosta myyntitarkoituksessa.

Hänen vetoomuksensa ei tullut heti selväksi Thaimaan tiedotusvälineille.
Herra Ilanin tapaus on muistutus siitä, että Thaimaan huumelainsäädäntö on tiukka ja turistien tulee olla varovaisia. Lain tietämättömyys ei ole tekosyy, ja huumemääräysten rikkomisesta kiinni jääneet saavat ankarat rangaistukset. Thaimaassa vierailevien ulkomaalaisten tulee asettaa turvallisuutensa etusijalle ja pysyä ajan tasalla paikallisista laeista, jotta vierailusi olisi miellyttävä ja vältytään oikeudellisilta sotkeutumisilta.

Mr. Ilanilla on vakavia oikeudellisia seurauksia, koska hänen väitetään myyneen ekstaasia ja kokaiinia turisteille. Jos hänet tuomitaan syylliseksi, hän voi saada huomattavia sakkoja ja pitkiä vankeusrangaistuksia. Ihmiskauppaan osallistuville rangaistukset ovat vielä ankarammat, mukaan lukien kuolemanrangaistus. Thaimaan tiukat huumelainsäädäntö ei jätä juurikaan tilaa lieventämiselle ja korostaa paikallisten määräysten ymmärtämisen ja huumeisiin liittyvän toiminnan välttämisen merkitystä.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.