Nainen pelastettiin eksyttyään Black Rockissa Rawaissa

Rawai -

63-vuotias thaimaalainen nainen pelastettiin, kun hän eksyi Black Rock Cliffillä Rawaissa sunnuntai-iltana (21. huhtikuuta)st).

Rawain pelastusryhmille ilmoitettiin naisen eksyneen Black Rock Cliff Viewpointissa kello 6. Hän ei pystynyt löytämään ulospääsyä.

He lähtivät etsimään, joka kesti noin tunnin. Klo 7 he löysivät thaimaalaisen naisen, jonka Rawain pormestari Aroon Solos tunnisti myöhemmin vain neiti Yasaiksi, 50. Hän oli turvassa ja vietiin takaisin sisäänkäynnille.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.