Phuket tähtää parempaan turvallisuuteen: Thaimaan pääministeri käy tärkeitä keskusteluja

Phuket, Thaimaa -

Pyrkiessään vahvistamaan sekä asukkaiden että turistien turvallisuutta Thaimaan pääministeri Srettha Thavisin kutsui äskettäin koolle keskustelut Phuketin virkamiesten, konsuleiden ja kunniakonsuleiden kanssa. Yhtenä maailman halutuimmista paratiiseista vierailijoille Phuket tunnustaa, että turvallisuus on priorisoitava ja turvallinen ympäristö on säilytettävä.

Tärkeimmät kohokohdat:

1. Hengen ja omaisuuden suojelu: Pääministeri Srettha korosti ihmishenkien ja omaisuuden turvaamisen tärkeyttä saarella. Tämä sitoumus koskee sekä Thaimaan kansalaisia ​​että ulkomaalaisia ​​ja turisteja.

2. "Phuketin malli": Viranomaiset kehittävät kattavaa "Phuketin mallia" matkailun edistämiseksi ja tiukan lain ja järjestyksen valvomiseksi. Tämä monipuolinen lähestymistapa sisältää useita turvatoimia:
– Onnettomuuksien ehkäisy: Pyrkimykset keskittyvät tie- ja merionnettomuuksien minimoimiseen.
– Palontorjunta: Protokollia vahvistetaan paloturvallisuuden varmistamiseksi.
– Yritysten lisensointi: Kaikkien Phuketissa toimivien yritysten on noudatettava lisensointisääntöjä.
– Ajokortit: Ulkomaalaisilla ratsastajilla ja kuljettajilla on oltava voimassa oleva ajokortti. Tämä sisältää vuokratoimistot, jotka ovat olleet tiukan valvonnan alaisina viime päivinä, huomauttaa The Phuket Express, ja joille uhkaa erittäin korkeita sakkoja, jos ne antavat ulkomaalaisten vuokrata ajoneuvoja ilman asianmukaisia ​​lisenssejä. Viranomaiset ovat lisänneet, että turisteille tuomitaan myös sakkoja ja jopa mahdollisuutta vankeuteen ajamisesta ilman ajokorttia.

3. Bangla Patongissa: Viranomaiset ovat sitoutuneet poistamaan laittoman huumeisiin liittyvän toiminnan ja väkivallan, koska ne tiedostavat, että Bangla Patongissa houkuttelee huomattavan määrän ulkomaisia ​​turisteja. Banglan poliisiasemalle ja Patongin asemalle on suunniteltu kiireellisiä päivityksiä. Tämä tapahtuu useiden alueella tapahtuneiden korkean profiilin rikosten jälkeen, joissa on osallisena sekä thaimaalaisia ​​että ulkomaalaisia.

4. Phuketin jatkuva kehitys: Pääministeri Sretthan vierailu Phuketiin oli aiemmin ollut hänen ensimmäinen virallinen matkansa virkaan astumisen jälkeen. Hän tunnusti saaren edistymisen, mutta korosti jatkuvan parantamisen tarvetta. Voitonteon lisäksi kansallisen vakauden ylläpitäminen on edelleen prioriteetti.

Phuketin viehätys ei piile pelkästään sen luonnollisessa kauneudessa vaan myös sitoutumisessa turvallisuuteen ja hyvinvointiin, pääministeri sanoi. Phuket-mallin toimenpiteitä toteuttamalla saari pyrkii säilyttämään asemansa halutuina matkakohteena maailmanlaajuisesti.

Saarella on ollut useita tapauksia, jotka ovat levinneet virukseksi, ja monet ovat koskeneet ulkomaalaisia, ja ne ovat kiinnittäneet siihen huomiota viime kuukausina. Tunnetuin niistä koski jatkuvaa kiistaa sveitsiläisen ulkomaalaisen ja thaimaalaisen lääkärin välillä, jota ulkomaalainen väitetään kirjaimellisesti potkivan syyttäessään häntä omaisuudeltaan. Viranomaisten mukaan hänen havaittiin myöhemmin olevan yleisellä rannalla. Jutun käsittely jatkuu lehdistön ajan.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.