Phang Nga juhlii kauden menestyksekästä 15. nahkakilpikonnahautomoa

Phang Nga-

20. huhtikuuta 2024 Phuketin paikallinen media raportoi Khao Lampi-Hat Thai Mueangin kansallispuiston sosiaalisen viestin, joka koski kauden 15. nahkakilpikonnan luonnollista hautomoa Phang Ngassa.

Khao Lampi-Hat Thai Mueangin kansallispuisto ja Phuketin meren kansallispuiston operaatiokeskus 2 liittyivät yhteen seuratakseen nahkakilpikonnien kuoriutumista löydettyään ne 19. huhtikuuta.

Siellä oli 30 nahkakilpikonnien poikasta, jotka nousivat munista kello 1–59. 3 muuta löydettiin myöhemmin aamunkoitteessa, ja heidät pidettiin sijaishoidossa päästääkseen mereen, kun he olivat valmiita.


Huhtikuun 19. päivän iltana yhteensä 64 nahkakilpikonnaa oli valmiina päästettäviksi mereen. Ilmoitettiin, että luonnollisessa hautomossa oli yhteensä 131 munaa, joiden eloonjäämisaste oli 80 % ja siitosaste 94.12 %.

Kuoriutuminen kesti yhteensä 54 päivää ja se oli kuulemma kauden viimeinen nahkakilpikonnahautomo.

Tilaa
Kittisak Phalaharn
Kittisakilla on intohimo lähtemiseen, oli se kuinka kovaa tahansa, hän matkustaa seikkailunhaluisella tyylillä. Mitä tulee hänen kiinnostukseensa fantasiaan, dekkarigenret romaaneissa ja urheilutieteen kirjoissa ovat osa hänen sieluaan. Hän työskentelee Pattaya Newsille uusimpana kirjoittajana.