Don Mueangin lentokenttä tunnustettu kymmenen parhaan halpalentoyhtiön terminaaliksi maailmanlaajuisesti

LEHDISTÖTIEDOTE:

Don Mueangin kansainvälinen lentoasema on tunnustettu yhdeksi kymmenen parhaan halpalentoyhtiön terminaalista maailmanlaajuisesti, ja se on saavuttanut 10. sijan viimeisimmässä lentoyhtiöiden ja lentoasemien arviointeihin erikoistuneen brittiläisen konsulttiyrityksen toimesta. Yrityksen World Airport Survey arvioi eri näkökohtia, kuten suunnittelun, kuljetuksen, tilat ja palvelun laadun, erityisesti halpalentoyhtiöitä palveleville terminaaleille.

Ranskan Pariisin Charles de Gaullen lentokentän terminaali 3 nousi näissä sijoituksissa ykkössijalle, Naritan kansainvälisen lentokentän terminaali 3 ja Nagoyan Chubu Centrairin kansainvälisen lentokentän terminaali 2 Japanissa toisella ja kolmannella sijalla. Don Mueang, joka palvelee pääasiassa kotimaan lentoja ja on Bangkokin toissijainen lentokenttä, on tunnettu viimeaikaisista parannuksistaan ​​matkustajapalveluissa ja tekniikassa.

Kirati Kitmanawat, johtaja Airports of Thailand (AOT), joka valvoo Don Mueangia ja viittä muuta suurta lentoasemaa, mukaan lukien Suvarnabhumin lentokenttä, huomautti, että laitoksen uudet järjestelmät, kuten Common Use Self-Service ja Self-Bag Drop, ovat virtaviivaistaneet tarkastusta. prosessissa, lyhentää odotusaikoja ja yksinkertaistaa matkustajien matkustamista.

Ilmoitus oli osa Skytraxin laajempaa julkaisua Passenger Terminal Expossa Frankfurtissa, Saksassa, jossa paljastettiin vuoden 100 2024 maailman parasta lentoasemaa. Qatarin Hamadin kansainvälinen lentoasema oli listan kärjessä, Singaporen Changin lentoasema ja Soul Incheonin lentoasema seuraavat. Suvarnabhumin lentoasema nousi kymmenen sijaa viime vuodesta 58. sijalle maailmanlaajuisesti.

Edellinen on Thaimaan hallituksen PR-osaston lehdistötiedote.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.