57-vuotias thaimaalainen mies kuoli moottoripyöräonnettomuudessa Chalongissa

Chalong -

57-vuotias thaimaalainen moottoripyöräilijä on julistettu kuolleeksi tapahtumapaikalla moottoripyöräkolarissa Chalongissa.

Chalongin poliisille ilmoitettiin onnettomuudesta sunnuntaina (21st) Chao Fa West Roadilla lähellä Wat Chalong Schoolia. Pelastustyöntekijät saapuivat paikalle löytääkseen ratsastajan, joka tunnistettiin Mr. Uthai Yadeeksi, 57. Hänet julistettiin kuolleeksi tapahtumapaikalla. Lähistöltä pelastusjoukot löysivät hänen vaurioituneen moottoripyöränsä ja kypärän sähköpylvään edestä.

Lähistöllä olevat paikalliset asukkaat kertoivat Chalongin poliisille kuulleensa kovaa törmäysääntä, joka sai heidät soittamaan poliisille. Tässä vaiheessa Chalongin poliisi uskoo, että Uthai menetti moottoripyöränsä hallinnan kaarteessa ennen kuin törmäsi sähköpylvääseen.

Tapahtumapaikalla ei ollut CCTV-kameraa, toteaa The Phuket Express.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.