Kolme ihmistä pelastettiin hukkumisesta Phuket Beachillä – VIDEOT

Phuket -

Kolme thaimaalaista turistia on pelastettu hukkumisesta Nai Harn Beachillä Rawaissa perjantai-iltana (19. huhtikuuta)th).

Rawain pormestari Aroon Solos kertoi The Phuket Expressille, että Rawai Lifeguards sai ilmoituksen, että kolme tunnistamatonta thaimaalaista miesturistia löydettiin kamppailemassa merestä. Hengenpelastajat lähtivät vesiskootteilla auttamaan heitä, kun pelastushenkilöstö ambulanssien kanssa odotti rannalla.

Aluksi kaksi turisteista nostettiin vedestä, kun taas toinen pelastettiin myöhemmin ja vietiin läheiseen sairaalaan. Kaikki he ovat turvassa, pelastusviranomaiset sanoivat.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.