Etsitty brittimies pidätettiin sen jälkeen, kun hänet löydettiin kerjäämässä Pha Nganin saarelta

KUVA: MGR Online

Surat Thani -

Etsitty brittimies, jonka väitettiin sekaantuneen laittomiin huumeisiin Samuin saarella, pidätettiin sen jälkeen, kun hänet löydettiin kerjäämässä Pha Nganin saarelta Surat Thanissa.

Koh Pha Nganin piiripäällikkö kertoi Phuket Expressille, että Samuin turistipoliisi pidätti aiemmin tällä viikolla vain 47-vuotiaan Nicholasin, Britannian kansalaisen, epäillyn lähellä toria Pha Nganin saarella.

Pidätys tapahtui sen jälkeen, kun turistipoliisille oli ilmoitettu paikallisilta, että ulkomaalainen löydettiin kerjäämässä rahaa. Hän väitti ottavan rahat ostaakseen laittomia huumeita itselleen. Virkamiehet löysivät herra Nicholasin, joka oli paidaton, ja hänellä oli paperi, jossa sanottiin, että hän tarvitsee rahaa ruokaan.

Viranomaiset havaitsivat, että herra Nicholas on etsintäkuulutettu epäilty, jonka väitetään sekaantuneen laittomiin huumeisiin. Surat Thanissa sijaitseva Samuin maakunnan tuomioistuin antoi pidätysmääräyksen 10. huhtikuutath tästä kuukaudesta. Hän myönsi poliisille olevansa pidätysmääräyksen mukaan etsintäkuulutettuna. Hän oli aiemmin paennut Samuin saarelta Pha Nganin saarelle.

Hänet vietiin Pha Nganin poliisiasemalle saamaan muita kuin pidätysmääräyksen mukaisia ​​syytteitä ulkomaalaisena, joka pakkasi laittomasti luokan 1 huumeita ja hallussa laittomasti.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.