Venäläisiä ja israelilaisia ​​moottoripyöräilijöitä pidätettiin rattijuopumuksesta Patongissa

Patong -

Venäläiset ja israelilaiset moottoripyöräilijät pidätettiin Patongissa rattijuopumuksesta.

Patongin poliisi kertoi Phuket Expressille, että aiemmin tällä viikolla he olivat perustaneet poliisin tarkastuspisteen Phra Metta Roadille Patongissa puolenyön jälkeen klo 2 asti.

Kaksi epäilyttävää ulkomaalaista miespuolista moottoripyöräilijää pysäytettiin poliisin tarkastuspisteellä. He olivat molemmat 28-vuotiaita ja olivat venäläisiä ja israelilaisia. Heille tehtiin alkoholihengitystestit. Heidän testinsä osoitti 77 ja 95 milligrammaa alkoholia, jotka ylittivät laillisen alkoholirajan 50.

Heidät vietiin Patongin poliisiasemalle syytteeseen rattijuopumuksesta. He eivät heti julkaisseet lausuntoja tiedotusvälineille.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.