Thaimaan pääministeri kehottaa poliisia ryhtymään toimenpiteisiin vaikutusvaltaisiin henkilöihin

LEHDISTÖTIEDOTE:

Pääministeri Srettha Thavisin on määrännyt Phuketin provinssin poliisialueen 8:n komentajan tehostamaan ponnisteluja sellaisten henkilöiden kiinniottamiseksi, joilla on huono vaikutus ja jotka rikkovat jatkuvasti lakia.

Poliisitoimintaa kartoittavassa kokouksessa Lääninpoliisipiiri 8:n päämajassa pääministeri esitti linjaukset, joissa todettiin, että viimeisen puolen vuoden aikana on tehty lukuisia huumerikoksiin liittyviä pidätyksiä. Arvostusta annettiin ankarista täytäntöönpanotoimista. Rikollisten kiinniottamiseksi olisi käytettävä erilaisia ​​toimenpiteitä, jotta ongelmat voitaisiin käsitellä tehokkaammin, mukaan lukien jatkuva hallinta ja yleisölle ahdistusta aiheuttaneen online-uhkapeliongelman käsitteleminen.

Poliisin moraalia vahvistavien kannustimien tärkeys, erityisesti asumisen osalta, on välttämätöntä varmistaa riittävä ja jatkuva poliisiasuntojen rakentaminen. Hallitus huolehtii poliisin henkilöstön elinolojen parantamisesta.

Mitä tulee Phuketin maakunnan kehittämiseen, laittomien hotelliyritysten suhteen tulisi toteuttaa tiukkoja toimenpiteitä, joilla varmistetaan, että luvat myönnetään tiukasti ja ettei kukaan toimi lain yläpuolella. Tähän sisältyy matkailutoiminnan tiukka valvonta ja turistien henkilökohtaisen hyödyn hyväksikäytön estäminen.

Edellinen on Thaimaan hallituksen PR-osaston lehdistötiedote.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.