Thaimaan pääministeri tarkastaa Phuketin infrastruktuurin kehittämisen ja liikenneratkaisut

LEHDISTÖTIEDOTE:

Thaimaan pääministeri Srettha Thavisin teki paikan päällä tarkastuksen seuratakseen infrastruktuurin rakentamisen edistymistä ja käsitelläkseen Phuketin maakunnan alueen ongelmia.

Pääministeri saapui Phuketin kansainväliselle lentokentälle vastaanottamaan päivityksiä ja tekemään yhteenvedon Phuketin kansainvälisen lentokentän toisen vaiheen etenemisestä ja liikenneongelmien ratkaisusta ennen ohjeiden antamista asianomaisille viranomaisille.

Pääministeri totesi, että hallitus pyrkii nostamaan sekä Phuketin että Samuin kansainväliseksi saariasemaksi tavoitteenaan tuoda alueelle vaurautta aiheuttamatta haittaa ihmisille. Kokonaisvaltaista johtamista on toteutettu systemaattisesti kaikkien virastojen koordinoiessa toimiaan. Kuuden kuukauden aikana saavutettu edistys on kiitettävää, ja Phuketin provinssin kehittämistä edelleen kehotetaan jatkamaan.

Myöhemmin pääministeri jatkoi kohotetun sillan rakentamista valtatielle 4027 Phuketin maakunnassa, joka sisältää uuden nelikaistaisen tien ja tasoeroteltujen risteysten rakentamisen parantaakseen matkailukohteita yhdistävän liikenneverkon täydellisyyttä. helpottaa mukavuutta, varmistaa turvallisuuden ja tukea alueen taloudellista kehitystä. Rakentamisen, joka ulottuu 1.95 kilometriin, odotetaan alkavan marraskuun tienoilla.

Pääministeri luottaa siihen, että jokainen on ammattilainen ja korostaa liikenneasioissa yleistä turvallisuutta varmistavien virastojen merkitystä sekä ihmisistä huolehtimista sähkön, vesihuollon ja siltojen osalta. Asianomaisia ​​virastoja kehotetaan jatkamaan ponnistelujaan Phuketin provinssin nostamiseksi korkeammalle tasolle.

Edellinen on Thaimaan hallituksen PR-osaston lehdistötiedote.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.