Pääministeri vierailee Phuketissa tarkastelemassa liikenteenhallinta- ja infrastruktuurihankkeita

TIEDOSTO KUVA

LEHDISTÖTIEDOTE:

Pääministeri Srettha Thavisin vierailee Phuketin maakunnassa perjantaina (19. huhtikuuta) tarkastelemaan useita keskeisiä liikenteenhallinta- ja infrastruktuurihankkeita. Matkan avulla pääministeri voi arvioida ponnisteluja liikenneruuhkien lieventämiseksi ja matkustusturvallisuuden ja -tehokkuuden lisäämiseksi alueella, erityisesti turistien keskeisillä alueilla.

Sretthan matkasuunnitelmaan sisältyy tiedotustilaisuus Phuketin kansainvälisellä lentoasemalla meneillään olevista liikenteen parantamisprojekteista maakunnassa. Tämän jälkeen hän tarkastaa korotetun valtatie nro 4027 sillan, joka tunnetaan myös nimellä Airport Connection Bridge, rakennustyömaan. Pääministerin kiertue jatkuu Sarasinin sillalle, jossa hän saa päivityksiä uudesta sillanrakennushankkeesta. Hänen viimeinen pysähdyspaikkansa on ylikulkusiltaprojektissa valtatien nro 402 ja valtatien 4027 risteyksessä lähellä Thao Thepkasattrin ja Thao Sri Sunthornin muistomerkkiä.

Hallituksen tukema Srettha on luvannut sitoutumisensa näihin hankkeisiin ja kuvailee niitä välttämättömiksi Phuketin infrastruktuurin toimivuuden ja kapasiteetin parantamiseksi, jotta se vastaa paremmin sekä asukkaiden että vierailijoiden tarpeita.

Edellinen on Thaimaan hallituksen PR-osaston lehdistötiedote.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.