Phuket kirjasi yhteensä 44 onnettomuutta "Songkran Seven Days of Road Safety -kampanjan" kuuden päivän aikana

Phuket -

Phuket on ilmoittanut yhteensä 44 liikenneonnettomuudesta, 44 loukkaantumisesta ja nollasta kuolemasta kuuden päivän aikana (11. huhtikuuta - 16. huhtikuuta) seitsemästä päivästä (11. huhtikuuta).th, 2024 - 17. huhtikuuta 2024) Songkran Road Safety Campaign 2024 -kampanjassa.

Phuketin katastrofien ehkäisyn ja lieventämisen osaston (DDPM) toimisto kertoi Phuket Expressille keskiviikkona (17. huhtikuuta) tiedot kampanjan kuudennesta päivästä (16. huhtikuuta).

Kaikkiaan viisi liikenneonnettomuutta, joissa viisi loukkaantui. Mueangin alueella tapahtui neljä liikenneonnettomuutta, joissa neljä loukkaantui. Thalangin alueella ei sattunut onnettomuuksia. Kathun alueella (Patongin koti) tapahtui myös yksi onnettomuus, jossa oli yksi loukkaantuminen.

Ensimmäisen 44 päivän aikana sattuneista 6 loukkaantumisesta 26 uhreista oli thaimaalaisia, 20 siirtotyöläisiä ja seitsemän ulkomaalaisia. Eniten vammoja saivat 29–XNUMX-vuotiaat. Moottoripyörille sattui XNUMX onnettomuutta. XNUMX loukkaantuneista ei käyttänyt kypärää. Yhdeksässä onnettomuudesta oli rattijuopumus.

Phuket on ilmoittanut yhteensä 39 tieliikenneonnettomuudesta, 39 loukkaantumisesta ja nollasta kuolemasta seitsemän päivän (11. huhtikuuta) viiden ensimmäisen päivän (15. huhtikuuta - 11. huhtikuuta) aikana.th, 2024 - 17. huhtikuuta 2024) Songkran Road Safety Campaign 2024 -kampanjassa.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.