Thaimaa tiedottaa tieonnettomuuksista Songkranin kuudentena päivänä

Thaimaa -

Katastrofien ehkäisyn ja lieventämisen osasto (DDPM) raportoi keskiviikkona (1,811. huhtikuuta) yhteensä 1,837 243 tieliikenneonnettomuutta, joissa 17 11 loukkaantui ja 16 kuoli Turvallisuuskampanja Songkranin aikana (11.–17. huhtikuuta) 2024.

Suurin kuolonuhrien kokonaismäärä oli Chiang Rai, jossa kuoli 15.

Eniten onnettomuuksia sattui myös Chiang Raissa 71 ja Phraessa 68 loukkaantuneena.

Kampanjan kuudentena päivänä (32. huhtikuuta) raportoitiin yhteensä 242 kuolemaa, 237 tieliikenneonnettomuutta ja 16 loukkaantumista.

Suurin osa johtui ylinopeudesta (37 prosenttia). Noin 84 prosenttia onnettomuuksista johtui moottoripyöristä. Suurin osa liikenneonnettomuuksista tapahtui moottoriteillä (41 prosenttia) kello 0–01

Katastrofien ehkäisy- ja lieventämisministeriö (DDPM) raportoi tiistaina (1,564. huhtikuuta) yhteensä 1,593 206 tieliikenneonnettomuutta, joissa loukkaantui 16 11 ja kuoli 15 ihmistä viiden päivän (11. huhtikuuta - 17. huhtikuuta) aikana. Kampanja Songkranin aikana (2024.–XNUMX. huhtikuuta) XNUMX.

Tämä artikkeli ilmestyi alun perin sisarsivustollamme TPN National.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN-median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta. Hänen taustansa on HR and Operations ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta jo vuosikymmenen ajan. Hän on asunut Pattayalla noin yhdeksän vuotta päätoimisena asukkaana, tunnetaan paikallisesti hyvin ja on vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinat lähetä sähköpostia [sähköposti suojattu] Tietoja meistä: https://thephuketexpress.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thephuketexpress.com/contact-us/