Tuli tuhoaa kodin Wichitissä

Wichit –

Tulipalo tuhosi vanhan puutalon Wichitissä tiistaina (16th).

Wichitin poliisi kertoi Phuket Expressille, että heille ilmoitettiin tapauksesta kello 11 talossa Soi Poon Sapissa. Palomiehet saapuivat paloautoineen palavaan taloon.

Palon saaminen hallintaan kesti noin puoli tuntia ilman, että se levisi läheisiin taloihin. Palon lähteen uskotaan saaneen alkunsa keittiön oikosulusta ennen kuin palo levisi muualle asuntoon. Lähistön asukkaat kertoivat Phuket Expressille, että kukaan ei ollut asunut talossa pitkään aikaan.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.