Thaimaa ennätti Songkran Seven Days Road Safety -kampanjan viiden päivän aikana yhteensä 206 kuolemaa

Thaimaa -

Katastrofien ehkäisy- ja lieventämisministeriö (DDPM) raportoi tiistaina (1,564. huhtikuuta) yhteensä 1,593 206 tieliikenneonnettomuutta, joissa loukkaantui 16 11 ja kuoli 15 ihmistä viiden päivän (11. huhtikuuta - 17. huhtikuuta) aikana. Kampanja Songkranin aikana (2024.–XNUMX. huhtikuuta) XNUMX.

Suurin kuolonuhrien kokonaismäärä oli Bangkok ja Chiang Rai, joissa kummassakin kuoli 13.

Eniten onnettomuuksia sattui Chiang Raissa, 61, ja eniten loukkaantuneita Nanissa 60 loukkaantuneena.

Kampanjan viidentenä päivänä (39. huhtikuuta) raportoitiin yhteensä 301 kuolemaa, 314 tieliikenneonnettomuutta ja 15 loukkaantumista.

Suurin osa johtui ylinopeudesta (43 prosenttia). Noin 83 prosenttia onnettomuuksista johtui moottoripyöristä. Suurin osa liikenneonnettomuuksista tapahtui moottoriteillä (38 prosenttia) kello 4–01

Katastrofien ehkäisyn ja lieventämisen ministeriö (DDPM) raportoi maanantaina (1,259. huhtikuuta) seitsemän päivän tieturvallisuusohjelman neljän päivän (1,279. huhtikuuta - 162. huhtikuuta) yhteensä 15 11 tieliikenneonnettomuutta, joissa loukkaantui 14 11 ja kuoli 17 ihmistä. Kampanja Songkranin aikana (2024.–XNUMX. huhtikuuta) XNUMX.

Tämän artikkelin alkuperäinen versio ilmestyi sisarsivustollamme The TPN National Newsissa, jonka omistaa emoyhtiömme TPN media.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.