Thaimaa ennätti Songkran Seven Days Road Safety -kampanjan neljän päivän aikana yhteensä 162 kuolemaa

Thaimaa -

Katastrofien ehkäisyn ja lieventämisen ministeriö (DDPM) raportoi maanantaina (1,259. huhtikuuta) seitsemän päivän tieturvallisuusohjelman neljän päivän (1,279. huhtikuuta - 162. huhtikuuta) yhteensä 15 11 tieliikenneonnettomuutta, joissa loukkaantui 14 11 ja kuoli 17 ihmistä. Kampanja Songkranin aikana (2024.–XNUMX. huhtikuuta) XNUMX.

Suurin kuolonuhrien kokonaismäärä oli Bangkok ja Roi-et, joissa kussakin oli 10 kuolemaa.

Eniten onnettomuuksia ja loukkaantumisia sattui Nakhon Si Thammarat, 50 onnettomuutta ja 54 loukkaantumista.

Kampanjan neljäntenä päivänä (38. huhtikuuta) raportoitiin yhteensä 317 kuolemaa, 311 tieliikenneonnettomuutta ja 14 loukkaantumista.

Suurin osa johtui ylinopeudesta (37 prosenttia). Noin 87 prosenttia onnettomuuksista johtui moottoripyöristä. Suurin osa liikenneonnettomuuksista tapahtui moottoriteillä (35 prosenttia) kello 6–01

Katastrofien ehkäisy- ja lieventämisministeriö (DDPM) raportoi sunnuntaina (936. huhtikuuta) yhteensä 968 tieliikenneonnettomuutta, joissa loukkaantui 116 ja kuoli 14. Seitsemän päivän liikenneturvallisuuden kolmen päivän (11. huhtikuuta - 13. huhtikuuta) aikana. Kampanja Songkranin aikana (11.–17. huhtikuuta) 2024.

Tämän artikkelin alkuperäinen versio ilmestyi sisarsivustollamme The TPN National Newsissa, jonka omistaa emoyhtiömme TPN media.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.