Phuket kirjasi yhteensä 39 onnettomuutta viiden päivän aikana "Songkran Seven Days of Road Safety -kampanjassa"

Phuket -

Phuket on ilmoittanut yhteensä 39 tieliikenneonnettomuudesta, 39 loukkaantumisesta ja nollasta kuolemasta seitsemän päivän (11. huhtikuuta) viiden ensimmäisen päivän (15. huhtikuuta - 11. huhtikuuta) aikana.th, 2024 - 17. huhtikuuta 2024) Songkran Road Safety Campaign 2024 -kampanjassa.

Phuketin katastrofien ehkäisyn ja lieventämisen osaston (DDPM) toimisto kertoi Phuket Expressille tiistaina (16. huhtikuuta) tiedot kampanjan viidennestä päivästä (15. huhtikuuta).

Liikenneonnettomuuksia sattui yhteensä 9, joista 9 loukkaantui. Mueangin alueella tapahtui kaksi liikenneonnettomuutta, joissa kaksi loukkaantui. Yksi onnettomuus ja yksi loukkaantuminen tapahtui Thalangin alueella. Kuusi onnettomuutta, joissa loukkaantui kuusi, tapahtui myös Kathun alueella (Patongin koti).

Ensimmäisen 39 päivän aikana sattuneista 5 loukkaantumisesta 23 uhreista oli thaimaalaisia, 20 siirtotyöläisiä ja viisi ulkomaalaisia. Eniten vammoja saivat 29–XNUMX-vuotiaat. XNUMX onnettomuutta koski moottoripyöriä. Kahdellakymmenellä loukkaantuneista ei käyttänyt kypärää. Yhdeksässä onnettomuudesta oli rattijuopumus.

Phuket Express huomautti, että eilen neljän ensimmäisen päivän raportin mukaan kymmenen oli rattijuopumuksesta.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.