Thaimaa luopuu TM6-lomakkeista kaikissa maa- ja risteilysatamissa huhtikuusta lokakuuhun

LEHDISTÖTIEDOTE:

Sisäministeriö on ilmoittanut, että 15. huhtikuuta - 15. lokakuuta Thaimaahan kaikkien kahdeksan maa- ja risteilysataman tarkastuspisteen kautta saapuvat ja sieltä lähtevät matkustajat vapautetaan TM6-lomakkeiden jättämisestä.

Politiikka on suunniteltu lisäämään mukavuutta, edistämään matkailua ja elvyttämään kansantaloutta.

Tämä poikkeus on osa laajempia hallituksen pyrkimyksiä lisätä matkailua ja lievittää ruuhkaa maahanmuuton tarkastuspisteissä tavoitteena parantaa Thaimaan kansainvälistä imagoa. Se koskee kaikkia kahdeksaa maatarkastuspistettä, mukaan lukien Aranyaprathet, Mukdahan, Nong Khai ja Betong, sekä kahdeksaa risteily- ja urheilusataman tarkastuspistettä, mukaan lukien Pattayan, Phuketin ja Samuin tarkastuspisteet.

Ministeriö korosti, että TM6-lomakkeen vaatimuksen poistaminen vähentää ruuhkaa ja yksinkertaistaa maahantulomenettelyjä. Tämän odotetaan lisäävän matkustamista ja investointeja Thaimaahan, mikä lopulta hyödyttää taloutta pitkällä aikavälillä.

TM6-lomake, jonka ulkomaalaiset täytät Thaimaahan saapuessaan ja sieltä poistuessaan, oli ollut ratkaisevassa roolissa heidän turvallisuutensa ja maan turvallisuuden varmistamisessa. Siinä kerrotaan vierailijoiden vierailun tarkoituksesta, kuten matkailusta tai työllisyydestä, ja oleskelun kestosta.

Edellinen on Thaimaan hallituksen PR-osaston lehdistötiedote.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.