Thaimaa raportoi yhteensä 116 kuolemantapausta Songkran Seven Days Road Safety -kampanjan kolmen päivän aikana

Thaimaa -

Katastrofien ehkäisy- ja lieventämisministeriö (DDPM) raportoi sunnuntaina (936. huhtikuuta) yhteensä 968 tieliikenneonnettomuutta, joissa loukkaantui 116 ja kuoli 14. Seitsemän päivän liikenneturvallisuuden kolmen päivän (11. huhtikuuta - 13. huhtikuuta) aikana. Kampanja Songkranin aikana (11.–17. huhtikuuta) 2024.

Suurin kuolonuhrien kokonaismäärä oli Bangkok, jossa kuoli 8.

Eniten onnettomuuksia sattui Nakhon Si Thammaratissa ja Songkhlassa kummassakin 39 ja eniten loukkaantuneita oli Songkhlassa, joissa loukkaantui 45.

Kampanjan kolmantena päivänä (48. huhtikuuta) raportoitiin yhteensä 392 kuolemaa, 411 liikenneonnettomuutta ja 13 loukkaantumista.

Suurin osa johtui ylinopeudesta (40 prosenttia). Noin 85 prosenttia onnettomuuksista johtui moottoripyöristä. Suurin osa liikenneonnettomuuksista tapahtui moottoriteillä (35 prosenttia) kello 6–01

Katastrofien ehkäisy- ja lieventämisministeriö (DDPM) raportoi lauantaina (541. huhtikuuta) yhteensä 550 tieliikenneonnettomuutta, joissa loukkaantui 63 ja kuoli 13. Seitsemän päivän liikenneturvallisuuden kahdessa päivässä (11. huhtikuuta - 12. huhtikuuta). Kampanja Songkranin aikana (11.–17. huhtikuuta) 2024.

Tämän artikkelin alkuperäinen versio ilmestyi sisarsivustollamme The TPN National Newsissa, jonka omistaa emoyhtiömme TPN media.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.