Phuket kirjasi yhteensä 30 onnettomuutta neljän päivän aikana "Songkran Seven Days Road Safety Campaign" -kampanjassa

Phuket -

Phuket on ilmoittanut yhteensä 30 liikenneonnettomuudesta, 30 loukkaantumisesta ja nollasta kuolemasta seitsemän päivän (11. huhtikuuta) neljän ensimmäisen päivän aikana (14. huhtikuuta - 11. huhtikuuta).th, 2024 - 17. huhtikuuta 2024) Songkran Road Safety Campaign 2024 -kampanjassa.

Phuketin katastrofien ehkäisyn ja lieventämisen osaston (DDPM) toimisto kertoi Phuket Expressille maanantaina (15. huhtikuuta) tiedot kampanjan neljännestä päivästä (14. huhtikuuta).

Kaikkiaan 6 liikenneonnettomuutta, joissa loukkaantui kuusi. Mueangin alueella tapahtui kaksi liikenneonnettomuutta, joissa kaksi loukkaantui. Thalangin alueella tapahtui kaksi onnettomuutta ja kaksi loukkaantumista. Kathun alueella (Patongin koti) tapahtui myös kaksi onnettomuutta, joissa oli kaksi loukkaantumista.

Ensimmäisen 30 päivän aikana sattuneista 4 loukkaantumisesta 20 uhreista oli thaimaalaisia, neljä ulkomaalaisia ​​ja kuusi siirtotyöläisiä. Eniten vammoja saivat 20–29-vuotiaat. Kahdeksassa onnettomuudessa oli osallisena moottoripyöriä ja kahdessa henkilöautoja. Kahdeksantoista loukkaantuneista ei käyttänyt kypärää. Kymmenen onnettomuudesta liittyi rattijuopumukseen.

Phuket on ilmoittanut yhteensä 24 liikenneonnettomuudesta, 24 loukkaantumisesta ja nollasta kuolemasta kolmen päivän (11. huhtikuuta - 13. huhtikuuta) seitsemän päivän (11. huhtikuuta) aikana.th, 2024 - 17. huhtikuuta 2024) Songkran Road Safety Campaign 2024 -kampanjassa.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.