Thaimaa raportoi Songkran Seven Days Road Safety -kampanjan kahden päivän aikana yhteensä 63 kuolemantapauksesta

Thaimaa -

Katastrofien ehkäisy- ja lieventämisministeriö (DDPM) raportoi lauantaina (541. huhtikuuta) yhteensä 550 tieliikenneonnettomuutta, joissa loukkaantui 63 ja kuoli 13. Seitsemän päivän liikenneturvallisuuden kahdessa päivässä (11. huhtikuuta - 12. huhtikuuta). Kampanja Songkranin aikana (11.–17. huhtikuuta) 2024.

Suurin kuolonuhrien määrä oli Roi-Et, jossa kuoli 5.

Eniten onnettomuuksia sattui Prachuap Khiri Khan, 21, ja eniten loukkaantuneita oli Nakhon Si Thammaratissa ja Songkhlassa Etelä-Thaimaassa, kussakin loukkaantui 22.

Kampanjan toisena päivänä (38. huhtikuuta) raportoitiin yhteensä 307 kuolemaa, 299 tieliikenneonnettomuutta ja 12 loukkaantumista.

Suurin osa johtui ylinopeudesta (41 prosenttia). Noin 84 prosenttia onnettomuuksista johtui moottoripyöristä. Suurin osa liikenneonnettomuuksista tapahtui moottoriteillä (40 prosenttia) kello 4–01

Katastrofien ehkäisy- ja lieventämisministeriö (DDPM) raportoi perjantaina (234. huhtikuuta) seitsemän päivän tieturvallisuuskampanjan ensimmäisenä päivänä (248. huhtikuuta) yhteensä 25 liikenneonnettomuutta, joissa loukkaantui 12 ja kuoli 11. Songkranin aikana (11. huhtikuuta – 17. huhtikuuta) 2024.

Tämän artikkelin alkuperäinen versio ilmestyi sisarsivustollamme The TPN National Newsissa, jonka omistaa emoyhtiömme TPN media.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.