Thaimaa ilmoitti 25 kuolemasta Songkran Seven Days Road Safety -kampanjan ensimmäisenä päivänä

Thaimaa -

Katastrofien ehkäisy- ja lieventämisministeriö (DDPM) raportoi perjantaina (234. huhtikuuta) seitsemän päivän tieturvallisuuskampanjan ensimmäisenä päivänä (248. huhtikuuta) yhteensä 25 liikenneonnettomuutta, joissa loukkaantui 12 ja kuoli 11. Songkranin aikana (11. huhtikuuta – 17. huhtikuuta) 2024.

Suurin osa johtui ylinopeudesta (44 prosenttia). Noin 86 prosenttia onnettomuuksista johtui moottoripyöristä. Suurin osa liikenneonnettomuuksista tapahtui moottoriteillä (47 prosenttia) kello 4–01

Provinsseissa, joissa kuoli eniten, oli Bangkok, jossa kuoli kolme. Eniten onnettomuuksia ja loukkaantumisia sattui Etelä-Thaimaan Songkhlassa, 3 tieliikenneonnettomuutta ja 11 loukkaantumista.

Tämän artikkelin alkuperäinen versio ilmestyi sisarsivustollamme The TPN National Newsissa, jonka omistaa emoyhtiömme TPN media.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.