Teini loukkaantui aamunkoittoa edeltävässä tappelussa Phuket Townissa

PHUKET-Väkivaltainen riita torstaina Saphan Hinin julkisen puiston lähellä on aiheuttanut vakavia vammoja teini-ikäiselle. Phuketin kaupungin poliisi sai hälytyksen tapahtuneesta noin kello 4 Phuketin kaupungin Talad Yain osa-alueella.

Paikalle saapuessaan poliisi löysi vaurioituneen moottoripyörän, särkyneitä olutpulloja, rautatangon ja veren tahrineen veitsen. Viranomaisten saapuessa paikalle 16-vuotias uhri oli jo kuljetettu paikalliseen sairaalaan puukottamalla selässään.

Vain Mr. Bewksi tunnistettu loukkaantunut osapuoli kertoi poliisille, että yhteenotto alkoi, kun hän ja kolme ystävää kuulustelivat 10-15 henkilön ryhmää edellisenä päivänä tapahtuneesta tapauksesta, joka koski moottoripyörän avaimen hävittämistä.

Tilanne kärjistyi, kun vastustavan ryhmän jäsen, nimeltään Mr. Bas, kohtasi herra Bew'n moottoripyörien melusta, mikä johti väkivallan puhkeamiseen. Phuketin kaupungin poliisi tavoittelee aktiivisesti tapaukseen osallistuneita epäiltyjä.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.