Phuketin kuvernööri käsittelee huhuja Sveitsin ulkomaalaisen väitetyssä pahoinpitelytapauksessa; Vahvistaa oikeudellisen avoimuuden

PHUKET-Phuketin kuvernööri Sophon Suwannarat on antanut selventävän lausunnon hiljattain tapahtuneessa korkean profiilin pahoinpitelytapauksessa, jossa oli mukana paikallinen lääkäri ja sveitsiläinen ulkomaalainen. Päivitys tulee keskellä kiertäviä huhuja, joiden mukaan henkilö olisi yrittänyt vaikuttaa tapauksen lopputulokseen taloudellisin keinoin.

Aiemmat tarinamme:

Phuketin maahanmuuttovirasto ilmoitti, että he ovat virallisesti peruuttaneet viisumin sveitsiläiseltä ulkomaalaiselta Phuketissa viruksen väitetyn potkimistapahtuman keskellä.

Nyt päivitykseen:

Kuvernööri Sophon totesi tiukasti: "Syyte lääkärin pahoinpitelystä on parhaillaan oikeudellisen tarkastelun kohteena. Voimme kategorisesti vahvistaa, että mikään osapuoli ei ole yrittänyt auttaa herra Davidia, epäiltyä ja sveitsiläistä ulkomaalaistaustaista, tässä asiassa, eikä lääkärille ole tarjottu rahaa tapauksen hylkäämiseksi, toisin kuin huhut. Virkailijamme ovat sitoutuneita tehtäviinsä ja ylläpitävät avoimuutta koko oikeusprosessin ajan. Asiasta toimitetaan johdonmukaisia ​​päivityksiä sisäministeriölle ja itse Anutin Charnvirakulille, sisäministerille ja varapääministerille.

URS BEAT FEHR, joka tunnetaan myös nimellä Mr. David, on hakenut oikeussuojakeinoja viisuminsa peruuttamiseksi. Maahanmuuttovirasto arvioi parhaillaan hänen valituksensa, jonka odotetaan menevän käsittelyyn lähiaikoina.

Anutin on luvannut seurata tätä tapausta henkilökohtaisesti ja luvannut käyttää veto-oikeutta kaikkiin sellaisiin vetoomuksiin, jos se hyväksytään. Hän totesi uskovansa Davidin olevan uhka Thaimaan yhteiskunnalle ja että hänen toimivaltansa sisäministerinä oli hylätä kaikki valitukset.

Kuvernöörin huomautusten tarkoituksena on vakuuttaa yleisölle ja sidosryhmille, että oikeudenkäyntiä käsitellään rehellisesti ja ilman kohtuutonta vaikutusvaltaa. Tämä tapaus on herättänyt suurta huomiota, ja viranomaiset haluavat säilyttää yleisön luottamuksen oikeusjärjestelmän puolueettomuuteen.

Saat lisää päivityksiä tästä tarinasta seuraamalla uutiskirjeitämme täällä TPN Mediassa.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.