Thalangin koti tulipalon valtaamana, iäkäs asukas pakenee vahingoittumattomana

THALANG, PHUKET – Tuhoisa tulipalo pyyhkäisi paikallisen asunnon läpi Sri Soonthornissa tiistai-iltana, jättäen kiinteistön raunioiksi ja viranomaiset tutkivat syytä.

Palosta ilmoitettiin Srisoonthornin kunnan palomiehille noin kello 9 tiistaina 30. huhtikuuta. Pelastushenkilöstö ryntäsi paikalle Baan Manikissa, jossa he kohtasivat tulen peittäneen kodin. Palon voimakkuudesta huolimatta tiimit onnistuivat sammuttamaan palon 9 minuutin ponnistelun jälkeen.

Asunnonomistaja Moonma Sauyson, 71-vuotias, kertoi Phuket Expressille hetkistä, jotka johtivat helvetin syntymiseen. Hän kuvaili havaitseensa palavan hajun, johon liittyi sähinkäisiä muistuttavia ääniä, minkä jälkeen hänen talonsa edessä näkyi savua ja liekkejä. Mr. Sauyson yritti sammuttaa tulipaloa odottaessaan palomiehiä.

Viranomaiset epäilevät palon alustavana syynä sähköoikosulkua. Oikeuslääketieteellinen poliisi suorittaa perusteellista tutkintaa lopullisen syyn selvittämiseksi. Tällä välin on meneillään arvioinnit tapahtumasta aiheutuneiden vahinkojen täyden laajuuden selvittämiseksi.

Yhteisön kerrotaan kerääntyneen herra Sauysonin ympärille ja tarjonnut tukea hänen selviytyessään tämän odottamattoman tragedian jälkimainingeista.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.