Pakistanilainen mies pidätettiin Patongissa 398 XNUMX oleskelupäivän vuoksi

Phuket -

Pakistanilainen mies pidätettiin Patongissa, kun hänen todettiin jääneen lailliseen viisumiin 398 päivällä.

Phuketin maahanmuuttoviranomaiset kertoivat Phuket Expressille, että he pidättivät aiemmin tässä kuussa vain MR:ksi tunnistetun epäillyn. ANEES, 26, Pakistanin kansalainen. Hänet pidätettiin talon edessä Ratcha Uthit 200 Pi -kadulla Patongissa. Hänet vietiin Patongin poliisiasemalle, jossa häntä syytetään oleskeluajan ylittämisestä.

Pidätys tapahtui sen jälkeen, kun Phuketin maahanmuuttoviranomaiset partioivat läheisessä asunnossa. He näkivät pakistanilaisen miehen käyttäytyvän epäilyttävästi. He pyysivät tarkistamaan hänen passinsa, mutta hän ei voinut esittää sitä virkamiehille.

Myöhemmin he huomasivat, että MR. ANEES oli saapunut Thaimaahan Suvarnabhumin lentokentän kautta joulukuussa 2022 60 päivän turistiviisumilla. Hänen viisuminsa oli vanhentunut viime vuoden helmikuussa 2023.

Aiheeseen liittyvä artikkeli:

Venäläinen mies pidätettiin Koh Kaewissa, Phuket Cityssä, kun hänen todettiin jääneen lailliseen viisumiin 351 päivällä.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.