Thaimaan hallitus pyrkii nostamaan Koh Samuin maailman 10 houkuttelevimman saaren joukkoon

Kansallinen-

8. huhtikuuta 2024 Sudawan Wangsuphakijkosol, Thaimaan matkailu- ja urheiluministeri, paljasti julkisesti Thaimaan hallituksen politiikan, jonka mukaan Koh Samuista tulee yksi maailman 10 houkuttelevimman saaren joukosta.

Äskettäin Thaimaan pääministeri Srettha Thavisin tarkasti Koh Samuin ja Surat Thanin ja keskusteli paikallisten kanssa matkailusta ja taloudesta.
Sretthan tavoitteena oli saada Koh Samui sijoittumaan maailman 10 houkuttelevimman saaren joukkoon. Sudawanin mukaan matkailu- ja urheiluministeri, Koh Samuin matkailun edistämisyhdistyksen presidentti ja Thaimaan matkailuviranomainen (TAT) integroituisivat julkistamaan paikallista identiteettiään, mukaan lukien herkkuja ja elämäntapaa.
Vaikka nykyinen matkailu Koh Samuilla oli palannut normaaliksi kuten ennen COVID-19:ää, paikallisista yrittäjistä, kuten hierojista ja muista erikoisuuksista, oli pulaa. Sudawan totesi, että nykyistä erikoistyöntekijöitä on vähennetty 120,000 50,000 henkilöstä 19 XNUMX:een verrattuna Covid XNUMX -tautia edeltävään ajanjaksoon.
Paikalliset matkailuyrittäjät hakivat matkailu- ja urheiluministeriöltä urakoulutusohjelmia vastaamaan matkailualan kysyntään, mikä oli sopusoinnussa ministeriön matkailuhenkilöstön kehittämispolitiikan kanssa, Sudawan sanoi.
Lisäksi Srettha esitteli risteilyterminaalihankkeen Thaimaan hallituskokoukselle vuonna 2024 pohdittavaksi, koska se lisäisi laadukkaiden matkailijoiden määrää. Ehdotettu risteilyreitti kulkisi Singaporesta Hongkongiin Thaimaanlahden kautta ja risteilyt telakaisisivat Koh Samuille Surat Thanissa ja Laem Chabangin satamaan Chonburissa.
Sudawanin mukaan Thaimaan liikenneministeriö suunnitteli Andamania varten risteilyterminaalien perustamista Phuketiin ja Krabille.
Sudawanin mukaan tilastot osoittivat, että suuret risteilyalukset ja turistit vierailivat Thaimaassa 1.-7 yhteensä 2024 matkalla ja 100 214,097 henkilöä. Phuketin satama piti eniten saapuneiden matkustajien ennätystä Chonburin ja Surat Thanin jälkeen.

Pattaya on pitkään keskustellut omasta risteilyalusterminaalistaan ​​Bali Hain laiturilla, toteaa The Pattaya News, mutta se ei ole lähelläkään valmistunutta projektia tai debytoi lähitulevaisuudessa, sillä aikaisintaan rakennustyöt alkaisivat vuonna 2026. Kerroimme tästä ehdotuksesta lisää täällä.

Tämä artikkeli ilmestyi alun perin sisarsivustollamme The Pattaya Newsissa.

Tilaa
Kittisak Phalaharn
Kittisakilla on intohimo lähtemiseen, oli se kuinka kovaa tahansa, hän matkustaa seikkailunhaluisella tyylillä. Mitä tulee hänen kiinnostukseensa fantasiaan, dekkarigenret romaaneissa ja urheilutieteen kirjoissa ovat osa hänen sieluaan. Hän työskentelee Pattaya Newsille uusimpana kirjoittajana.