Ulkomaalainen mies jäi kiinni moottoripyörällä Kamala Beachillä – VIDEO

Kamala -

Ulkomaalainen mies jäi kiinni virusvideolle ajamassa moottoripyörällä Kamala Beachillä.

Videoleike jaettiin sosiaalisessa mediassa tiistaina (9th).

Kamalan poliisipäällikkö eversti Somsak Thongkleang kertoi Phuket Expressille, että hän on määrännyt poliisin asettamaan kartioita rannan sisäänkäynnille estääkseen ratsastajia ja kuljettajia pääsemästä sisään. Varoituskylttejä, joissa on thai- ja vieraita kieliä, tehdään varoittamaan ihmisiä olemaan ajamatta myös rannalla.

Sekä ratsastajat että kuljettajat ovat saattaneet huomata vesiskoottoreiden ohjaavan lava-autoja ja hinaavan vesiskoottereita rannalle. Tämän havaitessaan he saattavat uskoa, että heillä on myös lupa tehdä niin, mikä ei pidä paikkaansa, lisäsi eversti Somsak.

Tämä on toinen viimeaikainen tapaus, jossa joku ajaa rannalla, kuten alla näkyy. Oli epäselvää, oliko videolla näkyvä ulkomaalainen mies tunnistettu ja olisiko hän lain mukaan vastuussa tapahtumasta.

Aiheeseen liittyvä artikkeli:

Thaimaalainen kuljettaja sai 1,000 XNUMX bahtin sakon, kun hän ajoi sedanilla Kamala Beachillä.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.