Parhaat kansalliset Thaimaan tarinat viime viikolta: Hualienin voimakkain maanjäristys 25 vuoteen Taiwanissa ja paljon muuta

Tässä on katsaus Pattaya News/TPN -maajoukkueemme valitsemiin suosituimpiin NATIONAL Thailand -tarinoihin viime viikolta maanantaista 1. huhtikuuta sunnuntaihin 7. huhtikuuta 2024.

Niillä ei ole erityistä tärkeyttä, mutta ne on lueteltu julkaisupäivän mukaisessa järjestyksessä.

Aloitetaan ja katsotaan, mitkä olivat huipputarinat!

1. Thaimaan sääennuste: Paahtavan helleaallon peitot maassa, lämpötilat ennätyskorkeudet.
Huhtikuun 2024 keskilämpötilan arvioitiin olevan normaalia korkeampi ja kokonaissateiden tavanomaista pienempi, noin 30 prosenttia.

2. Taiwanin maanjäristys: yhdeksän kuollutta, yli 1,000 25 loukkaantunutta Hualienin voimakkaimmassa järisyksessä XNUMX vuoteen.
Taiwanilaiset tiedotusvälineet kertoivat, että 7.3 magnitudin maanjäristys oli Taiwanin voimakkain 25 vuoteen, aiheuttaen yhdeksän uhria ja yli 1,011 XNUMX loukkaantunutta. Thaimaan kauppa- ja taloustoimistolta (Taipei) ei raportoitu thaimaalaisista uhreista tai loukkaantumisista.

3. Thaimaan turistipoliisi varmistaa turvallisuustoimenpiteet Songkran Festival 2024 -tapahtumassa Hotline 1155:n ja Tourist Police i lert u -sovelluksen avulla.
Thaimaan turistipoliisitoimisto perusti puhelukeskuksen vihjelinjan 1155 kautta, joka on yhteydessä muihin hätäpalveluihin, kuten 191 ja 1669, vastaanottamaan kiireellisiä ilmoituksia 24/7 useilla kielillä Songkran Festivalia varten.

4. Massiivinen laittomien maahanmuuttajien hyökkäys Kanchanaburissa.
Mueang Kanchanaburin poliisit tarkastivat hylätyn talon ja löysivät yli 123 henkilön ryhmän laittomasti ylittämässä Thaimaan rajaa hakemaan töitä Thaimaasta.

5. Massiivinen huumetakavarikko Luoteis-Thaimaassa: Yli 13 miljoonaa metam-pilleriä takavarikoitiin yhdessä päivässä.
Pha Mueangin poliisit takavarikoivat yli 13 miljoonaa amfetamiinipilleriä, joiden arvo on arviolta 14.6 miljardia bahtia samana päivänä Chiang Maissa ja Chiang Raissa.

Siinä kaikki tälle viikolle, ole turvassa!

Tämä artikkeli ilmestyi alun perin sisarsivustollamme The TPN National.

Tilaa
Kittisak Phalaharn
Kittisakilla on intohimo lähtemiseen, oli se kuinka kovaa tahansa, hän matkustaa seikkailunhaluisella tyylillä. Mitä tulee hänen kiinnostukseensa fantasiaan, dekkarigenret romaaneissa ja urheilutieteen kirjoissa ovat osa hänen sieluaan. Hän työskentelee Pattaya Newsille uusimpana kirjoittajana.