Phuketin suurimmat tarinat menneeltä viikolta: ulkomaalaisten torjunta, jotka käyttävät thaimaalaisia ​​yritysomistajaehdokkaina ja paljon muuta 

Seuraava on viikoittainen ominaisuus, jossa korostamme paikallisia huipputarinoita alueellamme Phuketissa viime viikolta. Tarinoiden määrä vaihtelee viikoittain.

Toimitustiimimme valitsee ja kuratoi ne, ja ne on suunniteltu lukijoillemme, jotta he saavat nopeasti "keräyksen" tärkeistä tarinoista, jotka he ovat saattaneet unohtaa. Julkaisemme päivittäin monia tarinoita ja alueemme tärkeistä tapahtumista tai muutoksista on helppo unohtaa. Teemme kansalliset yhteenvedot erillisessä artikkelissa, tämä on vain suosituimmat paikalliset tarinat Phuketissa.

Ne eivät ole missään erityisessä tärkeysjärjestyksessä, vaan suunnilleen julkaisujärjestyksessä. Nämä ovat maanantaista 1. huhtikuuta 7. huhtikuuta 2024.

  1. Patongin kunta järjestää Songkran Water Music Festival on the Beach 2024 -tapahtumat vesitaisteluilla Patong Beachillä 12.–14. huhtikuuta.

Patongin kunta järjestää kolme päivää vesitaisteluja.

2. Ulkomaiset matkustajat yrittävät veitsellä hyökkäystä Phuketin taksinkuljettajaan - VIDEO.

Portugalilainen nainen pidätettiin sen jälkeen, kun hänet jäätiin kiinni virusvideolle, jossa hän kantoi veistä ja hänen väitetään uhkaavan pahoinpidellä naispuolista taksinkuljettajaa Rawain hotellissa.

Epäilty ei ole puhunut lehdistölle.

3. Miespuolinen ulkomaalainen turisti joutuu syytteeseen hyökänneensä taksinkuljettajan kimppuun Phuketissa. Tapaus eteni, kun taksinkuljettaja pyysi turistia pidättäytymään tupakoinnista ajoneuvon sisällä.

TÄÄLLÄ nähdyssä kuvamateriaalissa ulkomaalainen näkyy väkisin työntävän taksinkuljettajaa ulos ohjaamosta Thalangissa.

Epäilty ei myöskään ole puhunut lehdistölle.

4. Central Investigation Bureau (CIB) on tehnyt ratsioita 17 yritykseen Phuketissa epäiltäessä, että Thaimaan kansalaiset ovat toimineet laittomina ehdokkaina venäläisille henkilöille, joiden epäillään olevan todellisia yritysten omistajia.

Äskettäisessä operaatiossa alueen 8 poliisi teki ratsian Cherng Talayssa sijaitsevaan ravintolaan. OCTOPUS-ravintolana tunnettu toimipaikka on ollut huomion keskipisteenä sen huomattavien tulojensa ansiosta – noin 80 miljoonaa bahtia.

Thaimaalaisia ​​laittomina ehdokkaina Phuketissa liiketoiminnassaan käyttäviin ulkomaalaisiin kohdistuvat tukahduttamistoimet jatkuvat.

5. Chalongin poliisi pidätti miehen, saksalaisen oleskeluajan ylittäneen miehen kirveen uhan jälkeen Rawaissa – VIDEO

Dramaattisessa tapahtumien käänteessä Chalongin poliisi otti kiinni miehen, joka oli ylittänyt viisuminsa yli 500 päivällä. Tapaus sattui rauhallisella Soi Nayan alueella Rawaissa.

Siinä se tälle viikolle. Ole turvassa!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.