Kolmekymmentäkaksi peluria pidätettiin Phuket Townissa

Phuket -

Kolmekymmentäkaksi pelaajaa pidätettiin uhkapeliluolassa Phuket Townissa lauantaina (6. huhtikuuta).

Phuketin kaupungin poliisipäällikkö Coonel Pratueang Phonmana kertoi Phuket Expressille, että puolenyön jälkeen, kello 0, he tekivät ratsian uhkapelipesään Chana Jaroen Roadin rakennuksessa Talad Yain osa-alueella Mueang Phuketissa.

He pidättivät 32 tunnistamatonta mies- ja naispelaajaa. Poliisi takavarikoi 1,700 XNUMX bahtia käteistä ja pelikortteja. Heidät vietiin Phuketin kaupungin poliisiasemalle syytteeseen osallistumisesta laittomaan uhkapeliin.

Yksi epäillyistä on kiistänyt syytteet, kun taas muut ovat myöntäneet syytteet. Yhtä heistä uhkaa myös lisäsyyte laittomien uhkapelien järjestämisestä. On raportoitu, että uhkapelipaikalla pidätetty syytteen kiistänyt on alueen 8 poliisi, mutta poliisi ei ole toistaiseksi tunnistanut häntä nimeltä.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.