Pääministeri johtaa tarkastuskierrosta Koh Samuilla

LEHDISTÖTIEDOTE:

Pääministeri Srettha Thavisin johtaa tänään (7. huhtikuuta) tarkastuskierrosta Koh Samuin alueella, Surat Thanin maakunnassa. Hänen on määrä osallistua useisiin tapaamisiin ja julkisiin keskusteluihin paikallisten viranomaisten ja monien asukkaiden kanssa.

Päivän ohjelma alkaa suoralla lähetyksellä klo 10, jossa pääministeri seuraa Laem Hin Khomin suuren risteilyterminaalin rakennusprojektin etenemistä. Kehitys on osa laajempaa strategiaa matkailun infrastruktuurin parantamiseksi ja taloudellisen kasvun tukemiseksi Surat Thanissa ja eteläisellä alueella.

Klo 11 painopiste siirtyy ympäristönsuojeluun Samuin polttolaitoksen jätehuoltoratkaisujen tarkastuksella. Matka on omistettu ympäristöhaasteisiin vastaamiseen ja lähiyhteisöjen asukkaiden elämänlaadun parantamiseen.

Jatkaen päivän toimintaa, klo 1 Sretthan on määrä vierailla Chainarong Thongsukin ylläpitämällä durian-viljelmällä keskustellakseen maatalouden innovaatioista ja paikallisten viljelijöiden tukemisesta, mikä edistää maatalousalan kestävyyttä.

Kiertue päättyy live-tapahtumaan klo 2, jonka aikana Sretthan on määrä tavata yhteisön jäseniä, vierailla OTOP-tuotenäyttelyssä ja johtaa kattavaa tapaamista Koh Samuin kunnanvirastossa. Paikan päällä järjestetään myös kokous, jossa keskustellaan ja viedään eteenpäin Surat Thanin tulevaisuuden kehityssuunnitelmia.

Edellinen on Thaimaan hallituksen PR-osaston lehdistötiedote.


Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.