Pääministeri suoritti tarkastuskierroksen Koh Samuissa, jossa keskityttiin infrastruktuurin kehittämiseen

LEHDISTÖTIEDOTE:

Pääministeri Srettha Thavisin teki yhdessä keskeisten hallituksen virkamiesten kanssa tarkastuskierroksen Koh Samuilla, Surat Thanissa tänään (7. huhtikuuta) keskittyen infrastruktuurin kehittämiseen ja paikallisiin haasteisiin vastaamiseen. Vierailun keskipisteenä oli meneillään olevan Laem Hin Khomin laajan risteilyterminaalin rakentamisen tarkastus, joka lupaa vahvistaa matkailua ja majoittaa suuria risteilyaluksia, mikä parantaa saaren yhteyksiä ja taloudellisia näkymiä.

Pääministeri, pyrkiessään parantamaan paikallista infrastruktuuria, ehdotti vesilentokoneen lisäämistä Koh Samuin, Koh Taon ja Koh Phanganin saavutettavuuden parantamiseksi entisestään ja lupasi kattavan tuen näiden hankkeiden toteuttamiseksi. Näiden kehityskulkujen odotetaan toimivan muuttava lahja saaren asukkaille, mikä lisää matkailua ja tarjoaa uusia taloudellisia mahdollisuuksia.

Tarkastuksessa korostettiin risteilyterminaalin potentiaalia lisätä turistien määrää, sillä tilat on suunniteltu vastaanottamaan jopa 180,000 8.5 kävijää vuosittain. Kunnianhimoisen hankkeen on määrä määritellä uudelleen Koh Samuin matkailumaisema, ja sen arvioitu tulo on yli 30 miljardia bahtia XNUMX vuoden aikana, mikä merkitsee merkittävää virstanpylvästä saaren kehityksessä.

Toiseen kriittiseen huolenaiheeseen liittyen Srettha johti paikan päällä käytyä keskustelua alueen jätehuoltokysymyksistä keskittyen välittömään haasteeseen käsitellä 150,000 XNUMX tonnia jätettä. Pääministeri aikoo parantaa paikallisten jätehuoltolaitosten kapasiteettia ja ilmaisi sitoutuneensa kestäviin ympäristökäytäntöihin vastatakseen saaren kasvaviin jätehuoltotarpeisiin ja turistimäärien kasvaessa.

Srettha käytti aiemmin aikaa vieraillakseen Chainarong Thongsukin johtamalla durian-tilalla. Matka keskittyi maatalouden edistymiseen ja paikallisten viljelijöiden tukiverkoston vahvistamiseen tavoitteena lisätä saaren maatalouden kestävyyttä ja kestävyyttä.

Edellinen on Thaimaan hallituksen PR-osaston lehdistötiedote.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.