Ministeri esittelee tietoverkkorikollisuuden torjuntaa ja teknisiä aloitteita

LEHDISTÖTIEDOTE:

Opposition käynnistämässä yleisessä ei-äänestyskeskustelussa digitaalitalouden ja -yhteiskunnan ministeri Prasert Jantararuangtong käsitteli huolta hallituksen omistautumisesta korruption ja kyberrikollisuuden torjuntaan.

Hän korosti hallituksen menestystä sulkemalla yli 30,000 700,000 uhkapelisivustoa ja poistamalla käytöstä yli XNUMX XNUMX rekisteröimätöntä SIM-korttia.

Ministeri Prasert keskusteli kansallisista toimista ja ASEAN-tason yhteistyöstä tietoverkkorikollisuuden torjumiseksi, mukaan lukien aloite ASEANin työryhmän perustamiseksi, joka keskittyy verkkomediapetosten torjuntaan. Tämä aloite on saanut tukea suurilta alustoilta, kuten Facebook ja TikTok.

Lisäksi ministeri korosti teknologian roolia kansalaisten elämän edistäjänä ja osoitti yhden henkilökortin käyttöönottoa sairaanhoidoissa ja Cloud ID -projektia. Tänä vuonna valmistuvan Cloud ID -projektin tavoitteena on linkittää terveystiedot ja muut julkiset edut, mikä parantaa palveluiden toimitusta.

Keskustelussa käsiteltiin myös Kansallisen yleisradio- ja televiestintätoimikunnan työtä ja lainsäädännöllisten uudistusten tarvetta nousevien haasteiden ratkaisemiseksi.

Ministeri Prasert ilmaisi hallituksen avoimuuden opposition ehdotuksille, joilla pyritään saavuttamaan suurin hyöty yleisölle. Tämä asenne osoittaa hallituksen sitoutumisen haasteisiin vastaamiseen ja teknologian hyödyntämiseen yhteiskunnallisen kehityksen edistämiseksi.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.