Suomalainen mies pidätettiin Patongissa rattijuopumuksesta

Patong -

Suomalainen moottoripyöräilijä pidätettiin Patongissa rattijuopumuksesta.

Patongin poliisi kertoi Phuket Expressille, että he olivat aiemmin tällä viikolla perustaneet poliisin tarkastuspisteen Sawat Dirak Roadille. Kello 3 epäilyttävä ulkomaalainen miespuolinen moottoripyöräilijä pysäytettiin poliisin tarkastuspisteellä.

Hänelle tehtiin alkoholihengitystesti. Testi osoitti 114 milligrammaa alkoholia, joka ylitti laillisen alkoholirajan 50.

Poliisi tunnisti ratsastajan vasta myöhemmin Janneksi, 22, Suomen kansalainen. Hänet vietiin Patongin poliisiasemalle syytteeseen rattijuopumuksesta. Hän ei heti antanut lausuntoa tiedotusvälineille.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.