Thaimaalainen mies pidätettiin varastettuaan 108,000 XNUMX bahtia Kanadan dollareita Patongissa

Patong -

Thaimaalainen mies pidätettiin varastettuaan 108,000 XNUMX bahtia Kanadan dollareita Patongissa.

Patongin poliisi kertoi Phuket Expressille, että perjantaina (5th) he pidättivät vain Mr. Charatiksi tunnistetun epäillyn asunnon pysäköintialueella Ratcha Pata Nusorn Roadilla Patongissa. Häneltä takavarikoitiin joitakin jäljellä olevia Kanadan dollareita ja matkapuhelin.

Hänet vietiin Patongin poliisiasemalle syytteeseen yövarkauksista ja laittomasta online-uhkapelien (kolikkopelien) pelaamisesta. Phuket Express huomautti, että Patongin poliisi ei julkaissut yksityiskohtia siitä, mistä epäilty oli varastanut rahat.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.