Kansainväliset lentokentät valmistautuvat odotettavissa oleville matkailijoille Songkranin aikana

LEHDISTÖTIEDOTE:

Thaimaan valmistautuessa Songkran-festivaaliin sen kansainväliset lentokentät valmistautuvat odotettavissa olevaan matkustajamäärään. Liikenneministeriö arvioi matkustajamäärän kasvavan 28.50 prosenttia, ja näiden lentoasemien kautta matkustavan noin 2.61 miljoonaa ihmistä. Kansainvälisten matkustajien odotetaan myös kasvavan 46 prosenttia 1.65 miljoonaan, ja kotimaan matkustajien odotetaan kasvavan 6.59 prosenttia noin 962,362 XNUMX matkustajaan.

Festivaalikaudella odotetaan yhteensä 15,113 16.71 lentoa, mikä on 8,682 % enemmän kuin viime vuonna, ja 6,431 XNUMX kansainvälistä ja XNUMX XNUMX kotimaan lentoa. Tärkeimmät solmukohdat, mukaan lukien Suvarnabhumin ja Don Mueangin lentokentät, ovat tehneet laajoja valmisteluja vastatakseen odotettuun matkustajamäärään.

Matkustuskokemuksen parantamiseksi raskaan liikenteen keskellä on tehty erilaisia ​​aloitteita. Näitä ovat muun muassa ilmaisen pysäköinnin tarjoaminen tietyillä alueilla ja itsepalvelukioskien käytön edistäminen nopeampaa lähtöselvitystä ja matkatavaroiden käsittelyä varten. Thaimaan lentokentät (AOT) kertoivat seuraavansa tarkasti toimintaa varmistaakseen, että kaikki toimii sujuvasti ja turvallisesti.

Thaimaan valtionrautatie on myös muuttanut lipunvarausjärjestelmäänsä vastaamaan paremmin Songkranin aikana odotettua suurta kysyntää ja pidentänyt ennakkovarausaikaa. Näillä toimenpiteillä liikenneministeriö on ilmaissut luottamuksensa siihen, että matkailuaktiviteetin lisääntyminen saadaan hallintaan sujuvasti ja samalla kaikkien matkustajien turvallisuus ja mukavuus ovat etusijalla.

Edellinen on Thaimaan hallituksen PR-osaston lehdistötiedote.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.