Intialaisia, brittejä ja thaimaalaisia ​​pidätettiin rattijuopumuksesta Patongissa

Patong -

Intialainen, brittimies ja kaksi thaimaalaista ratsastajaa pidätettiin Patongissa rattijuopumuksesta.

Patongin poliisi kertoi Phuket Expressille, että aiemmin tällä viikolla he olivat perustaneet poliisin tarkastuspisteen Taweewong Roadille puolenyön jälkeen klo 2 asti. Neljä epäilyttävää moottoripyöräilijää pysäytettiin poliisin tarkastuspisteellä. Heille kaikille tehtiin alkoholihengitystestit, jotka ylittivät laillisen veren alkoholipitoisuuden 30.

Epäillyistä julkaistiin seuraavat tiedot:

Mr. Jame, 34, Britannian kansallinen testi osoitti 58 milligrammaa alkoholia.

Mr. Chaithanya, 41, Intian kansallinen testi osoitti 71 milligrammaa prosenttia alkoholia.

Sirat, 44, Thaimaan kansallinen testi osoitti 57 milligrammaa prosenttia alkoholia.

Mr. Jirapan, 28, Thaimaan kansallinen testi osoitti .241 milligrammaa prosenttia alkoholia.

Heidät kaikki vietiin Patongin poliisiasemalle syytteeseen rattijuopumuksesta.

Thaimaassa alkoholin vaikutuksen alaisena ajamiseen suhtaudutaan vakavasti, ja sen estämiseksi määrätään tiukkoja rangaistuksia. Jos jää kiinni ajamisesta päihtyneenä, henkilöillä voi olla seuraavat seuraukset:

  1. Vankilaaika: Rikolliset voidaan tuomita vankeuteen enintään vuodeksi.
  2. Sakot: Rattijuopumuksesta määrätty sakko vaihtelee 5,000 20,000 - XNUMX XNUMX Thaimaan bahtiin.
  3. Ajokortin keskeyttäminen tai peruuttaminen: Tuomittujen kuljettajien ajokortti voidaan keskeyttää tai peruuttaa enintään kuudeksi kuukaudeksi.
Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.