Chalongin poliisi pidätti miehen, saksalaisen oleskeluajan ylittäneen miehen kirveen uhan jälkeen Rawaissa – VIDEO

Chalong, Phuket-

Dramaattisessa tapahtumien käänteessä Chalongin poliisi otti kiinni miehen, joka oli ylittänyt viisuminsa yli 500 päivällä. Tapaus sattui rauhallisella Soi Nayan alueella Rawaissa.

Chalongin poliisipäällikkö eversti Eakkarat Plaiduangin mukaan poliisit reagoivat nopeasti saatuaan ilmoitukset häiriöstä. Saapuessaan he kohtasivat ulkomaalaisen, joka huusi ja käyttäytyi epäsäännöllisesti. Viranomaisia ​​paenessaan hän haki turvaa läheisestä talosta ja barrikadoitui lukitun oven taakse.

Huolimatta heidän yrityksistään käydä vuoropuhelua, mies pysyi yhteistyökyvyttömänä. Hätkähdyttävässä kärjistymisessä hän heilutti kirvettä ja uhkasi sekä poliiseja että kaikkia, jotka uskalsivat tulla sisään. Esineitä heitettiin talosta, mikä loi jännittävän vastakkainasettelun.

Onneksi tilanne selvisi ilman loukkaantumisia. Poliisi onnistui lähestymään ulkomaalaista ja alistamaan hänet turvallisesti.

Epäilty, joka tunnistettiin vain Saksan kansalaiseksi, otettiin välittömästi kiinni ja kuljetettiin Chalongin poliisiasemalle jatkotutkintaa varten. Paikalliset asukkaat ja kylän päällikkö vahvistivat, että miehellä oli aiemmin ollut yleistä levottomuutta.

Tämä tapaus johtuu useista otsikoista tehtyjen välikohtausten jälkeen, joissa oli mukana ulkomaalaisia ​​ja turisteja Phuketissa, erityisesti tämä tapaus, jossa kahta Uuden-Seelannin kansalaista syytetään hyökkäämisestä thaimaalaisen poliisin kimppuun.

Toisessa viimeaikaisessa tapahtumassa Itävaltalainen turisti kuulemma hyökkäsi Phuketin thaimaalaisen taksinkuljettajan kimppuun sen jälkeen, kun häntä käskettiin lopettamaan tupakointi taksissa.

Portugalilainen nainen pidätettiin myös sen jälkeen, kun hänet nähtiin virusvideolla, joka näytti uhkaavan toista Phuketin taksinkuljettajaa veitsellä.

Yhdessä tapahtumassa, joka järkytti erityisesti thaimaalaista mediaa, turistia syytettiin raskaana olevan kauppiaan potkimisesta, kun tämä kieltäytyi riisumasta kenkiään.

Nämä ovat vain muutamia viimeaikaisia ​​tapauksia, jotka ovat saaneet Thaimaan viranomaiset vaatimaan uusia tehoiskuja ja tarkastuksia huonosti käyttäytyville ja Thaimaan lakeja rikkoville ulkomaalaisille. Tämä puolestaan ​​on johtanut ratsioita yrityksiin, joiden uskotaan olevan ulkomaalaisten laitonta johtamista Phuketissa.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.