Nainen sai syytteen eläinrääkkäyksestä, kun hän oli hylännyt 42 kissanpentua tienvarteen

LEHDISTÖTIEDOTE:

Thaimaalaista naista syytetään eläinten julmuudesta ja 10,000 42 bahtin sakot hylättyään 12 kissanpentua tien viereen Mai Khaossa, Phuketissa. Pennut löysivät Soi Dog Foundation -säätiön, eläinsuojelujärjestön, joka ylläpitää alueella kulkukoirien ja kissojen turvapaikkaa. Valitettavasti XNUMX kissanpennusta löydettiin kuolleena saapuessaan.

CCTV-materiaali taltioi tapauksen, joka tapahtui 6. lokakuuta 2023. Videolla 'Ms.A' näkyy poistamassa kissanpentuja lava-autonsa tavarasängystä ennen kuin pakeni paikalta. Pennut oli ahdettu pieniin, peittämättömiin häkkeihin ja ajettu yli 200 kilometriä sademyrskyn aikana. Eläinlääkärintarkastukset vahvistivat, että eloon jääneet kissanpennut olivat väsyneitä ja kuivuneita kuljetun matkan ja epäsuotuisille sääolosuhteille altistumisen vuoksi.

Soi Dogin sosiaalisen muutoksen tiimin suorittaman myöhemmän tutkimuksen aikana rouva A myönsi, että hän oli vienyt kissanpennut Surat Thanin temppelistä ennen matkaa Mai Khaoon. Soi Dogin Social Change -tiimi vieraili temppelissä ja huomasi, että kissanpennut olivat olleet paikallisen munkin hoidossa. Hän tarjoaa päivittäistä tukea temppelikissoille ja -koirille ja työskentelee yhdessä paikallisten vapaaehtoisten kanssa niiden steriloinnissa/kastraatiossa ja rokottamisessa. Hänet pettivät Ms.A:n aikeet, koska hän väitti, että hän oli jo löytänyt pennuille mahdolliset omistajat ja että hän toimittaisi ne uusiin koteihinsa.

Kuulustelussa rouva A väitti, ettei hän tiennyt toimintansa olevan lainvastaisia ​​ja että hän sääli kissanpentuja ja halusi vain auttaa niitä.

Soi Dogin sosiaalisen muutoksen johtaja Sakdapol Thongjan toisti, että jokainen koira ja kissa voi elää onnellisina omassa yhteisössään, jos alueella on eläinten ruokkimia tukena. Eläinten hyvinvoinnin vuoksi ne olisi myös steriloitava/kastroitava ja rokotettava niiden hyvän terveyden varmistamiseksi ja kaikkien suojelemiseksi tautien, mukaan lukien raivotaudin, leviämiseltä. Eläinten siirtäminen tarhaan ei tarjoa pitkäaikaista ratkaisua niiden hoitoon. Hän lisäsi: "Ymmärrämme, että neiti A halusi niille kissanpennuille paremman elämän, mutta hän meni väärään suuntaan, ja niiden heittäminen on laitonta. Lisäksi heidän ajaminen näin pitkiä matkoja on toimintaa ilman, että heidän hyvinvoinnistaan ​​huolehditaan."

Tutkinnan jälkeen Phuket Livestock Development Office nosti Ms.A:ta vastaan ​​syytteen Cruelty Prevention and Welfare of Animal Actin nojalla. Hän myönsi syyllisyytensä ja sai 10,000 XNUMX bahtin sakon sekä rikosrekisterin.

Edellinen on lehdistötiedote, joka on julkaistu PR-materiaalissa ja TPN-mediassa lueteltujen organisaatioiden täydellä luvalla. Lehdistötiedotteeseen osallistuvan organisaation lausunnot, ajatukset ja mielipiteet ovat täysin heidän omiaan eivätkä välttämättä edusta TPN-median ja sen henkilökunnan kannanottoja.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.