Thaimaalainen kuljettaja sai sakon ajamisen jälkeen sedanilla Kamala Beachillä – Video

Kamala, Phuket -

Thaimaalainen kuljettaja sai 1,000 XNUMX bahtin sakon, kun hän ajoi sedanilla Kamala Beachillä.

Kamalan poliisipäällikkö eversti Somsak Thongkleang kertoi Phuket Expressille, että videoleike mustasta sedanista ajamassa rannalla levisi sosiaalisessa mediassa aiemmin tällä viikolla.

Thaimaalainen kuljettaja kutsuttiin Kamlan poliisiasemalle ja hänet tunnistettiin vain Prasopchockiksi, 39, Bangkokissa sijaitsevan lähikaupan omistajaksi, joka kertoi poliisille, että hän luuli voivansa ajaa rannalla. Hän vei lapsensa rannalle ja halusi viedä heidät katsomaan merta ja päästä mahdollisimman lähelle. Hän ei tiennyt rikkovansa lakia. Häntä syytettiin huolimattomasta ajamisesta ja hänelle määrättiin 1,000 XNUMX bahtin sakko.

Silminnäkijät ja tiedotusvälineet kertoivat alun perin tapauksesta ulkomaalaisena kuljettajana, mutta poliisin mukaan alkuperäinen raportti oli väärinkäsitys kuljettajan kansalaisuudesta.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.