Epäilty pidätettiin Phuketissa 42,565 XNUMX meth-pillerillä

Phuket -

Krabista kotoisin oleva mies pidätettiin Phuketissa 42,565 3 metamfetamiinipillerillä keskiviikkona (XNUMX. huhtikuuta).rd).

Phuketin maakunnan poliisi kertoi Phuket Expressille pidättäneensä thaimaalaisen epäillyn, joka tunnistettiin vain Mr. Mhoe, 35, Krabista. Hänet pidätettiin talossa Rassadassa Phuket Cityssä.

Häneltä takavarikoitiin 42,565 1.04 metamfetamiinipilleriä, 1,216,987 grammaa metamfetamiinia, käsintehty käsiase viidellä luodilla ja muuta omaisuutta yhteensä XNUMX XNUMX XNUMX bahtin arvosta.

Hänet vietiin Phuketin kaupungin poliisiasemalle syytteeseen luokan 1 huumeiden laittomasta hallussapidosta myyntitarkoituksessa, ampuma-aseen ja ampumatarvikkeiden laittomasta hallussapidosta sekä laittomien luokan 1 huumeiden käytöstä.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.