Myanmarin kuljettaja törmäsi lava-autoihin Phuketin asuntoalueella

Thalang, Phuket-

Tiistaina 2. huhtikuuta myanmarilainen kuljettaja törmäsi kahteen pysäköityyn lava-autoon Baan Phon National Housing Estatessa Thalangissa.

Thalangin poliisi sai ilmoituksen onnettomuudesta kello 4 ja saapui nopeasti paikalle ja havaitsi kolme vaurioitunutta lava-autoa. Huomattavaa on, että yksi lava-autoista nousi maasta, mutta onneksi henkilövahinkoja ei raportoitu.

Myanmarin kansalaisen Go Go:n mukaan hän ja Agar (myös 20-vuotias Myanmarin kansalainen) toimittivat vettä, kun onnettomuus tapahtui. Mr. Agar, joka yritti ajaa lava-autoa, painoi vahingossa kaasupoljinta jarrun sijaan, mikä johti törmäykseen pysäköityjen ajoneuvojen kanssa. Molemmat henkilöt vietiin myöhemmin Thalangin poliisiasemalle jatkokäsittelyä varten.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.