Ulkomaalainen turisti syyllistyi taksinkuljettajan kimppuun Phuketissa tupakointikiistan vuoksi

Phuket, 3. huhtikuuta 2024 – Ulkomaista miespuolista turistia syytetään, kun hän oli kuulemma hyökännyt taksinkuljettajan kimppuun Phuketissa. Tapaus eteni, kun taksinkuljettaja pyysi turistia pidättäytymään tupakoinnista ajoneuvon sisällä.

Kiista tallentui videolle ja on sittemmin levinnyt sosiaalisessa mediassa. TÄÄLLÄ nähdyssä kuvamateriaalissa ulkomaalainen näkyy väkisin työntävän taksinkuljettajaa ulos ohjaamosta Thalangissa. Tämän seurauksena taksi törmäsi vahingossa toiseen autoon.

Thalangin poliisipäällikkö eversti Nikorn Choothong vahvisti tapauksen, joka tapahtui Thep Krasattri -päätiellä, noin 30 metrin päässä Thalangin poliisiasemalta. Kaikki kolme asianosaista – ulkomaalainen turisti, taksinkuljettaja ja toinen kuljettaja – vietiin poliisiasemalle lisätutkimuksia varten.

Nimeämättömän taksinkuljettajan mukaan hän oli hakenut "itävaltalaisen" turistin Phuketin kansainväliseltä lentokentältä ja oli matkalla hotelliin Chalongissa. Matkan aikana turisti sytytti savukkeen taksissa. Kun kuljettaja pyysi häntä sammuttamaan sen, turisti kiihtyi.

Äkillisen kärjistymisen seurauksena turisti siirtyi takapenkiltä etupenkille pitäen käsillään taksinkuljettajan kaulaa. Taksi alkoi liikkua hitaasti ja törmäsi lopulta risteyksessä edellä ajavaan autoon. Hätääntynyt taksinkuljettaja onnistui avaamaan oven ja kutsumaan apua.

Eversti Nikorn sanoi, että turistia syytetään nyt ruumiin- ja henkisen vamman aiheuttamisesta. Tarkempia yksityiskohtia turistista ja taksinkuljettajasta ei kuitenkaan ole julkistettu, eikä turistin lausunnosta ole mainintaa.

Tämä on toinen turistin uhkaava tapaus Phuketin taksinkuljettajaa kohtaan tällä viikolla, kuten raportoimme täällä.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.