Ulkomaiset matkustajat yrittävät veitsellä hyökkäystä Phuketin taksinkuljettajaan - VIDEO

Phuket-

Phuketissa ulkomaalainen naismatkustaja, joka kantoi veistä, yritti pahoinpidellä naispuolista taksinkuljettajaa.

Päivitys 4. huhtikuuta illalla: Epäilty on nyt pidätetty.

Tapaus tallentui aiemmin tällä viikolla sosiaalisessa mediassa leviävälle videolle. Videon jakaneen henkilön mukaan taksinkuljettaja oli jättämässä tuntematonta ulkomaalaista matkustajaa Pa Klokissa, mutta hän kieltäytyi poistumasta ajoneuvosta.

Matkustaja pyysi aluksi, että hänet viedään Patongiin, ja saapuessaan hän muutti määränpäänsä Rawaihin. Kun he saapuivat päätepysäkille, hän kuitenkin kieltäytyi maksamasta taksimaksua. Epätoivoisessa liikkeessä hän haki veitsen läheisestä hotellista ja uhkasi taksinkuljettajaa.

Taksinkuljettaja, jonka henkilöllisyyttä on salattu hänen yksityisyytensä vuoksi, on varoittanut kanssakuljettajia sellaisista kurittomista matkustajista, jotka vaativat useampaa kohdetta maksamatta matkaa. Turistin ja kuljettajan tiedot eivät ole julkisia.

Poliisin kerrotaan tutkivan tapausta ja etsivän matkustajaa, jonka kansalaisuus ja henkilöllisyys on kiistetty ja kuvailtu sekä portugalilaiseksi että ukrainalaiseksi.

Toinen uhkaava ongelma a turisti tapahtui myös Phuketissa tällä viikolla, kuten täällä raportoimme.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.