Fire Guts Tour Boat Phang Ngassa – Video

Phang Nga -

Tulipalo on vaurioittanut retkivenettä lähellä laituria Thai Mueangin alueella tiistaina (2. huhtikuuta).

Thaimaan laivaston kolmannen alueen komento kertoi Phuket Expressille, että heille ilmoitettiin tulipalosta klo 6 lähellä Thap Lamun laituria. He saapuivat paikalle sammutuslaitteilla varustetulla veneellä ja havaitsivat, että tuli oli liekeissä ennen kuin tuli saatiin hallintaan.

Henkilövahinkoja ei raportoitu. Oikeuslääketieteellinen poliisi tutkii palon syttymissyytä vielä tiedotushetkellä.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.